• Biochemia Medica

  Biochemia Medica, službeni časopis Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu, donosi novosti iz područja medicinske biokemije i laboratorijske medicine. Obuhvaća sljedeće kategorije: opća medicinska biokemija, hematologija i koagulacija, molekularna dijagnostika, imunologija, analitička toksikologija, neurobiokemija, endokrinologija, analitičke metode, organizacija laboratorija, informatizacija i automatizacija, kontrola kvalitete i laboratorijska medicina temeljena na dokazima, te razvoj i evaluacija novih laboratorijskih metoda i tehnologija. Časopis izlazi na engleskom jeziku.

  Više

 • Cardiologia Croatica

  Cardiologia Croatica (prethodni naziv: Kardio list) je dvojezični časopis Hrvatskog kardiološkog društva koji izlazi šest puta godišnje kao dvomjesečno izdanje. Svim zainteresiranim čitateljima omogućen je otvoreni pristup objavljenim prilozima na hrvatskom i engleskom jeziku.

  Više

 • PSIHOTERAPIJA

  PSIHOTERAPIJA

  Časopis Instituta za grupnu analizu, Hrvatskog psihoanalitičkog društva, Hrvatskog društva za psihoanalitičku psihoterapiju.

  Časopis je glasilo psihodinamskog i općenito psihoterapijskog načina razumijevanja pacijenata.

  Više

 • SESTRINSKI GLASNIK / NURSING JOURNAL

  Službeni časopis Hrvatske udruge medicinskih sestara (HUMS)
  Official journal of the Croatian Nurses Association (CNA)

  - izlazi od 1995. godine
  - osnivač: Hrvatska udruga medicinskih sestara
  - glasilo je četveromjesečnik i izlazi tri puta godišnje

  Više

 • SOCIJALNA PSIHIJATRIJA

  SOCIJALNA PSIHIJATRIJA

  GLASILO HRVATSKOGA PSIHIJATRIJSKOG DRUŠTVA.

  Časopis pretstavlja nezaobilazno mjesto za objavljivanje i saznavanje suvremenih spoznaja iz socijalne, ali i drugih područja psihijatrije i srodnih struka.

  Više