Traži
Filters
Close

Data STATUS

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

ANATOMIJA & SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je metoda manualne terapije koja integrira programe održavanja i poboljšanja zdravlja sportaša. Sastoji se od niza zahvata na mišićima i provodi se prije, za vrijeme i nakon sportskog natjecanja ili treninga. Njeni ciljevi su: optimalizira mišićnu funkciju, smanjuje zastoje u krvotoku, smanjuje vrijeme neophodno za fizički oporavak, sprječava povrede zglobova i tkiva, ili ubrzava vrijeme oporavka. Knjiga Anatomija & sportska masaža je praktičan vodič namijenjen učenicima i studentima stručnih škola i fakulteta, maserima i fizioterapeutima, sportskim liječnicima i fizijatrima, kao i drugim stručnjacima u oblasti sporta.
28,00€

ANATOMSKI POSTERI: KOSTI I MIŠIĆI

Dva postera u gotovo prirodnoj veličini (580 x 1590 mm), obostrano prikazuju prelepo u koloru nacrtane prednju i zadnju stranu skeleta, kao i prednju i zadnju stranu figure čoveka sa svim mišićima.
33,45€

ATLAS ANATOMIJE ČOVEKA, NETTER

Neprevaziđen prikaz anatomije ljudskog tijela u medicini i zdravstvu! Za studente i liječnike kliničare koji izučavaju anatomiju, obavljaju vježbe u anatomskim salama, prenose pacijentima znanja iz područja anatomije ili samo osvježavaju osobna znanja, Neterov atlas anatomije čovjeka iz ugla kliničkog liječnika jasno ilustrira građu tijela dio po dio na briljantan i vrlo detaljan način. Jedinstven je među atlasima anatomije zbog toga što sadrži ilustracije u kojima se ističu anatomski odnosi najvažniji za trening i praksu liječnika kliničara. Atlas su ilustrirali kliničari za kliničare, a sadrži više od 550 izuzetnih crteža - ilustracija i nekoliko desetina pažljivo odabranih tipičnih radiografskih snimaka.
106,18€

ATLAS DISEKCIJE ČOVEKA

Delo sadrži 691 kolor fotografiju idealnih anatomskih preparata i preseka svakog dela tela koje su pripremili, snimili i obradili sami autori.
34,24€

BRZI KLINIČKI VODIČ

U svetu postoji nekoliko hiljada medicinskih časopisa u kojima se godišnje objavi nekoliko desetina hiljada radova. Nažalost, svega 1% objavljenih studija metodološki je korektno urađeno, tako da njihovi rezultati ne mogu bezrezervno da se primene u praksi. Da bismo se snašli u takvom obilju publikacija i izdvojili samo validne studije, neophodno je dobro poznavati i primenjivati kriterijume za procenu kvaliteta metodologije. Tim od nekoliko stotina autora, eminentnih stručnjaka iz raznih oblasti, potrudio se da sve to uradi za Vas i olakša rad i život Vama i Vašim pacijentima!
116,50€

BRZI PEDIJATRIJSKI VODIČ

Brzi pedijatrijski vodič je knjiga koja pruža najefikasnije odgovore pedijatrima!
116,40€
Tečaj €/kn:   7,53450
top