Traži
Filters
Close

EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI

21. rujna 2018.

 

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06

Referentna oznaka: KK.03.2.1.06.0409
Naziv projekta: Ulaganje u proširenje postojećih kapaciteta poduzeća Medicinska naklada d.o.o.

MEDICINSKA NAKLADA d.o.o.
Cankarova 13
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 78790858154

Razdoblje provedbe Projekta je od 01. siječnja 2018. do 02. studeni 2018.
Ukupna vrijednost Projekta: 474.000,00 kuna
Bespovratna sredstva dodjeljena u iznosu od 300.000,00 kuna

Opis projekta:

Cilj projekta je potaknuti jačanje konkurentnosti poduzeća Medicinska naklada d.o.o. kroz ulaganje u proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice te usavršavanje i unapređenje procesa tiskanja udžbenika namijenjenih studentima biomedicinskih studija.

Kroz ovaj projekt, zahvaljujući financijskim sredstvima koja nam osigurava Ministarstvo kroz fondove Europske unije, u mogućnosti smo uložiti znatna sredstva u nabavu novih tiskarskih strojeva, kojima ćemo ubrzati i poboljšati proces tiskanja udžbenika te time podići kvalitetu naše usluge i konkurentnost jer ćemo biti u mogućnosti ponuditi napredna, učinkovita i visokokvalitetna rješenja po prihvatljivoj cijeni.

Zahvaljujući osiguranim sredstvima, naše poduzeće Medicinska naklada d.o.o. će se lako prilagoditi novim trendovima usvajajući nove tehnologije i znanja što će nam neposredno omogućiti podizanje kvalitete i konkurentnosti, te povećanje prihoda i broja zaposlenih, te daljnje širenje na domaćem i inozemnom tržištu ( susjedne države i države Europske unije ).

Ciljana skupina projekta na prvom su mjestu naši zaposlenici. Projektna ulaganja su osmišljena s ciljem da omoguće kvalitetne radne uvjete, te na taj način osiguraju realizaciju njihovih potencijala što direktno doprinosi i uspjehu samog poduzeća. Naša ciljana skupina su svakako i naši klijenti koji će zahvaljujući planiranim poboljšanjima dobiti kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni.

Osoba za komunikaciju s ponuditeljima: Marija Eljuga 091/ 111 0555

Kontakt adresa elektroničke pošte: meljuga@medicinskanaklada.hr

top