Traži
Filters
Close

fizikalna medicina, rehabilitacija i kineziologija

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

ANATOMIJA & SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je metoda manualne terapije koja integrira programe održavanja i poboljšanja zdravlja sportaša. Sastoji se od niza zahvata na mišićima i provodi se prije, za vrijeme i nakon sportskog natjecanja ili treninga. Njeni ciljevi su: optimalizira mišićnu funkciju, smanjuje zastoje u krvotoku, smanjuje vrijeme neophodno za fizički oporavak, sprječava povrede zglobova i tkiva, ili ubrzava vrijeme oporavka. Knjiga Anatomija & sportska masaža je praktičan vodič namijenjen učenicima i studentima stručnih škola i fakulteta, maserima i fizioterapeutima, sportskim liječnicima i fizijatrima, kao i drugim stručnjacima u oblasti sporta.
28,00€

ANATOMSKI POSTERI: KOSTI I MIŠIĆI

Dva postera u gotovo prirodnoj veličini (580 x 1590 mm), obostrano prikazuju prelepo u koloru nacrtane prednju i zadnju stranu skeleta, kao i prednju i zadnju stranu figure čoveka sa svim mišićima.
33,45€

FIZIJATRIJSKO–REUMATOLOŠKA PROPEDEUTIKA

Ovo je novo izdanje obogaćeno s više stranica teksta, stotinjak fotografija i tablica, kako bi se kvaliteta ovoga važnog i vrlo korisnog priručnika još više podigla i edukacija u cijelosti izjednačila s najnaprednijim europskim zemljama.
27,87€
25,08€

FIZIKALNA I REHABILITACIJSKA MEDICINA

Udžbenik obuhvaća najnovije spoznaje iz područja fizikalne i rehabilitacijske medicine, a pisan je lako razumljivim stilom. Obrađeno je 16 većih poglavlja i 49 područja, i to počev od povijesnog razvoja struke, kliničkog i fizikalnog ispitivanja bolesnika
33,45€
30,10€

FIZIKALNA I REHABILITACIJSKA MEDICINA

U PRIPREMI NOVO IZDANJE Ovaj je udžbenik namijenjen studentima medicine i nastavak je prethodnih dvaju izdanja, prof. dr. sc. Zlatka Domljana i suradnika Fizikalna medicina, 1993., i prof. dr. sc. Božidara Ćurkovića i suradnika Fizikalna i rehabilitacijska medicina, 2003.
25,08€
22,58€
Manuela Filipec i suradnici

FIZIOTERAPIJA BOLI

26,41€

FIZIOTERAPIJA U ONKOLOŠKOM LIJEČENJU I REHABILITACIJI - ODABRANE TEME

Ova knjiga, odnosno priručnik na stručan i vrlo profesionalan način obrađuje teme s kojima se svakodnevno susrećemo u praksi kroz rad s onkološkim bolesnicima. Naglašavajući važnost multidisciplinarnog pristupa onkološkom bolesniku, ova knjiga primjer je medicine usmjerene prema osobi, koja uvažava biološko, psihološko, socijalno i duhovno u nastanku, tijeku i ishodu bolesti te suradno partnerstvo između zdravstvenog profesionalca i bolesnika.
16,72€
15,05€

FIZIOTERAPIJA U PERINATOLOGIJI

Knjiga je namijenjena ne samo za medicinsko osoblje koje je uključeno u sam proces fizioterapije tijekom trudnoće, nego i sve one koji se bave općenito perinatalnom skrbi, a to su od specijalista ginekologije i opstetricije te primalja i oni koji se bave medicinskom skrbi općenito, dakle liječnika opće medicine i drugog medicinskog osoblja općenito.
26,41€

ISTEZANJE ANATOMIJA

Usredotočite se na suštinu svake vježbe istezanja dok povećavate snagu mišića i fleksibilnost cijelog tijela. Najprodavanija knjiga ISTEZANJE - ANATOMIJA dočekala je svoje novo i dopunjeno izdanje. Ono će vam pomoći da povećate količinu pokreta, dopunite trening, poboljšate oporavak mišića nakon treninga i maksimalno povećate efikasnost izvođenja pokreta, kao i da bolje razumjete utjecaj svake vježbe istezanja na vaše tijelo. Čitajući drugo izdanje knjige ISTEZANJE - ANATOMIJA, imati ćete bolji osjećaj nego da gledate rendgenske snimke vježbi istezanja. Pored ilustracija mišića u pokretu u boji, vidjeti ćete i prikaze kako se promjena položaja tijela odražava na rad mišića. U novom odjeljku "napomene" na kraju svake vježbe detaljno su opisane procedure i koristi izvođenja svake od opisanih vježbi, kao i napomene o sigurnom vježbanju i vrste svake vježbe.
12,21€
Tečaj €/kn:   7,53450
top