Traži
Filters
Close

Zaštita osobnih podataka i ostale odredbe

Medicinska naklada d.o.o. prikuplja osobne podatke kupaca samo u nužnoj mjeri za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa s kupcima te radi provjere drugih podataka nužnih za online kupovinu.

Medicinska naklada d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka kupca osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa Zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke kupaca.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Kupac u svakom trenutku može pisanim putem zatražiti trajnu ili privremenu zabranu korištenja svojih osobnih podataka.

 

Ostale odredbe

Medicinska naklada d.o.o. ovlaštena je bez prethodne obavijesti mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cjenike, druge podatke vezane uz online prodaju kao i sav ostali sadržaj na www.medicinskanaklada.hr
Medicinska naklada d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Internetska stranica www.medicinskanaklada.hr uključuje linkove na druge internetske stranice za čiji sadržaj Medicinska naklada d.o.o. nije odgovorna niti ga kontrolira te stoga korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik. Na internetskim stranicama    www.medicinskanaklada.hr  moguće je oglašavanje, a oglašivači su odgovorni da materijali za oglašavanje budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Medicinska naklada d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Sadržaj na www.medicinskanaklada.hr autorski je i zaštićen je sukladno odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, te se može koristiti samo za osobne potrebe u nekomercijalne svrhe.

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda.

Medicinska naklada d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi prilikom korištenja www.medicinskanaklada.hr mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup na www.medicinskanaklada.hr i na podatcima pohranjenima na istim uređajima ako je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. Također Medicinska naklada d.o.o. je oslobođena svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućuju korištenje www.medicinskanaklada.hr 

Prilikom registracije na www.medicinskanaklada.hr bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila pzmaic@medicinskanaklada.hr, kako bismo Vam dali upute za izmjenu lozinke. Ako postoji bilo kakva sumnja na propust u sigurnosti, Medicinska naklada d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Sve stranice www.medicinskanaklada.hr prodavaonice na kojima se obavlja razmjena povjerljivih podataka (lozinka, plaćanje putem interneta) zaštićene su uporabom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka). SSL zaštitno kodiranje je standardna tehnologija zaštite podataka koja omogućuje sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica  www.medicinskanaklada.hr 

www.medicinskanaklada.hr koristi cookie isključivo kao identifikator sesije, odnosno cookie sadržava tzv. session id, kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije www.medicinskanaklada.hr prepoznaje i pamti korisnikov preglednik (browser), a samim time i korisnika, te na taj način omogući kupnju.

Usluge koje Vam pruža Medicinska naklada d.o.o. prodavaonica ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektroničku opremu (elektroničke uređaje ) te usluge za pristup našim stranicama. Medicinska naklada d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/pretraživanja internetskih stranica.

Tečaj €/kn:   7,53450
top