Traži
Filters
Close

Biblioteka Knjigolijek

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Bura na modrom jezeru

Voda je izvor života. Ljudski su bivci od pamtivjeka nicali i živjeli uz vodu. Od pamtivjeka gradili su se domovi i nastanjivalo se uz vode. Rijeka Vrljika protječe kroz široko polje hraneći životnim sokovima okolni krški krajolik. Sa sjeverne se strane, uz polje, postupno izdižu krševiti obronci na kojima se smjestio Grad. Ovako knjigu započinje naš autor dr. Josip Bago. Događaji i osobe u ovoj knjizi dijelom su istiniti, a dijelom su nadopričani prema obiteljskim i drugim pričama.
130,00 kn 117,00 kn

Carski drobljenac

Novi roman dr. Dubravka Habeka dinamična je priča o skupini hrvatskih sanitetaca, koji združeni vihorom Velikoga rata dijele sudbinu unutar jedne putujuće bolnice.
147,00 kn 132,30 kn

ČUVARI KRISTALA

Slikar perom ili pjesnik kistom? Oboje. Ljubo Radovančević ... ... pjesnik lirskih sličica zaustavljenog leta čarobnog trenutka ...
63,00 kn 56,70 kn

DNEVNIK JEDNOG ZIGIJA

Zozon Dudurudija Dudić Zigislavski Zigismund Zigi, čovjek-pas ili pas-čovjek sa bezbroj imena i nadimaka, osoba impozantnog karaktera i specifične, čak naočite pojave. Ovako počinje Dnevnik jednog Zigija, uzbudljiva pripovest o životu ovog psa-čovjeka ili čovjeka-psa, pripovest o psima i ljudima, o psećim i ljudskim temama i dilemama: privrženostima, strahovima, nadama, ushićenjima, razočaranjima i, na koncu: o povjerenju i sreći. Život je u ovoj knjizi prikazan u svoj svojoj punoći.
84,00 kn

DO ANGELS CRY?

Many books have been written about war, maybe just as many as love. “Do Angels Cry?” takes a standpoint of a learned man who wittnessed the war that ravaged his country in the last decade of the 20th century.
126,00 kn 113,40 kn

DOKTOR TRPIMIR

126,00 kn 113,40 kn

DRUGI NAZIV ZA SREĆU

Dr. sc. Dražen Pulanić, dr. med. objavio je zbirku kratkih priča pod nazivom „Drugi naziv za sreću“. U knjizi se nalazi deset pripovjetki koje na humoristički način prate doživljaje mladog liječnika Marka, većinom njegove zgode i nezgode iz obiteljskog života.
63,00 kn 56,70 kn

DVIJE ZELENE MAČKE

Ovo je druga zbirka pjesama Damira De Zana, psihijatra i psihoterapeuta. Zbirka se sastoji od 37 pjesama.
42,00 kn 37,80 kn

GNIJEZDA U OKU

Gnijezda u oku su treća zbirka pjesama Damira De Zana, psihijatra i psihoterapeuta, koju supotpisuje i njegova supruga Marina De zan, autorica fotografija kojima je knjiga ilustrirana. Zbirka se sastoji od 40 pjesama.
63,00 kn 56,70 kn
top