Traži
Filters
Close

Medicina

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BOLESTI KOJE SU MIJENJALE SVIJET

Povijest ljudskog roda zabilježila je mnoge važne ratove i bitke, ali možda su se najveće bitke vodile, a mnoge se još vode, upravo protiv zaraznih bolesti.
252,00 kn 201,60 kn

BOLESTI KOŽE S PROMJENAMA NA LICU I USNOJ ŠUPLJINI

S obzirom da je koža najveći organ čovjekova tijela, bolesti kože mogu se pojavljivati na najrazličitijim lokalizacijama. No bolesti kože uključuju i vidljive promjene tjelesnog izgleda, što uvelike može utjecati na psihološki status bolesnika.
168,00 kn 134,40 kn

BORDER ARCHETYPE

The idea of this original scientific work is that the holistic approach to understanding the complexity of the human brain by broadening of Jung's archetypal concept by intruducing the border protoarchetype could lead to discovering a unity of perception, language, speech functions and cognition.
147,00 kn 102,90 kn

BREAST CANCER

This is an English edition of the Multidisciplinary Treatment Breast Cancer, originally published in Croatian in 2018 by Medicinska naklada. The book was intended to help raise the awarenes of the importance of early diagnosis of breast cancer and contribute to the education of medical students, residents and specialists about the most recent treatment options for this disease, especially about the different aspects of evidence-based multidisciplinary treatment of breast cancer patients.
231,00 kn 184,80 kn

BRZI KLINIČKI VODIČ

U svetu postoji nekoliko hiljada medicinskih časopisa u kojima se godišnje objavi nekoliko desetina hiljada radova. Nažalost, svega 1% objavljenih studija metodološki je korektno urađeno, tako da njihovi rezultati ne mogu bezrezervno da se primene u praksi. Da bismo se snašli u takvom obilju publikacija i izdvojili samo validne studije, neophodno je dobro poznavati i primenjivati kriterijume za procenu kvaliteta metodologije. Tim od nekoliko stotina autora, eminentnih stručnjaka iz raznih oblasti, potrudio se da sve to uradi za Vas i olakša rad i život Vama i Vašim pacijentima!
797,00 kn

BRZI PEDIJATRIJSKI VODIČ

Brzi pedijatrijski vodič je knjiga koja pruža najefikasnije odgovore pedijatrima!
797,00 kn

CEREBROVASKULARNA NEUROKIRURGIJA

Cerebrovaskularna kirurgija jedno je od najzahtjevnijih i najizazovnijih područja neurokirurgije.
147,00 kn 110,25 kn
Irena Bralić i suradnici

CIJEPLJENJE I CJEPIVA

Djelo donosi novi i osuvremenjeni pristup problemu cijepljenja te daje konkretne prijedloge kako poboljšati procijepljenost i umanjiti negativan trend koji proizvode mediji i antivakcinalni pokret.
210,00 kn 147,00 kn
top