Traži
Filters
Close
RSS

Novosti

Udruga DEBRA -25. travnja 2018.
Podržite svojim dobrovoljnim prilogom "djecu leptire" i udrugu Debra koja im pruža toliku potrebnu pomoć i potporu.
Mediteranski festival knjige -25. travnja 2018.
Mediteranski festival knjige – mfk, je cjeloviti festival knjige koji se održava u Splitu početkom svibnja i na jednom mjestu okuplja izdavače knjiga, autore i – sve ljubitelje pisane riječi. Tijekom pet dana trajanja, posjetitelji mogu uživati u susretima s autorima, promocijama knjiga te sudjelovati u raznim radionicama, ali i kupiti knjige po promotivnim cijenama.
6. prosinca 2017. godine, u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, predstavljen je udžbenik "Medicinka biokemija i laboratorijska medicina u kliničkoj praksi".
Predstavljanje knjige "TERMINOLOŠKI OPISNI RJEČNIK OVISNOSTI"
18. svibnja 2017. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, predstavljena je knjiga Family Medicine".
11. svibnja 2017. godine, u Velikoj dvorani Matice hrvatske u Zagrebu, predstavljena je knjiga autora Ante Ljubičića "LIječnik vam savjetuje".
12. travnja 2017. godine, u u Kulturnom centru "Šalom", predstavljena je knjiga "Biblijska medicina" autorice prof.dr.sc. Slavice Dodig.
29. ožujka 2017. godine, u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, predstavljena je knjiga "Pouke o čovječnosti" autora Veljka Đorđevića.
16. ožujka 2017. godine, u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, predstavljena je knjiga akademkinje Vide Demarin "Zdrav mozak danas - za sutra". Knjigu su redom predstavili: akademik Marko Pećina, akademik Ivica Kostović, akademik Davor Miličić, akademkinja Vida Demarin (autorica) i Anđa Raič, prof. (u ime Medicnske naklade).
Predstavljanje knjige "HISTERIJA" -27. veljače 2017.
24. veljače 2017. godine u sklopu znanstvenog skupa o histeriji u knjižnici Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, predstavljena je istoimena knjiga, "Histerija" autora prof.dr.sc. Darka Marčinka, prof.dr.sc. Vlaste Rudan i suradnika.
top