Traži
Filters
Close

Novi srednjoškolski udžbenici za srednje medicinske i zdravstvene škole

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Etika u sestrinstvu SMŠ

Udžbenik za treći razred medicinske škole za zanimanje medicinska sestra opće njege / medicinski tehničar opće njege Sestrinstvo je autonomna profesija čije je područje rada zdravstvena njega. Medicinske sestre, osim što planiraju, provode i vrednuju ishode zdravstvene njege i rade na promicanju zdravlja i sprječavanju bolesti, bave se znanstveno-istraživačkim i nastavnim radom te sudjeluju u provođenju zdravstvene politike... (Međunarodna udruga medicinskih sestera/ ICN, 2002.).
19,51€ (147,00kn)

Intenzivna zdravstvena njega

Udžbenik za peti razred medicinske škole za zanimanje medicinska sesra opće njege/medicinski tehničar opće njege
22,30€ (168,02kn)

KUĆNI LJUBIMCI knjiga 1

Ovo je udžbenik o kućnim ljubimcima namijenjen svim učenicima veterinarskih škola koji se školuju za zvanje veterinarskog tehničara. Mnogobrojne su životinje koje danas ljudi drže kao kućne ljubimce, stoga je opsežno nastavno gradivo obuhvaćeno dvijema knjigama. Knjiga 1. se odnosi na pse, mačke i male životinje, a knjiga 2. kao nastavak na egzotočne i akvarične životinje te ptice kućne ljubimce.
22,30€ (168,02kn)

KVALITETA U DENTALNOJ MEDICINI

Udžbenik Kvaliteta u dentalnoj medicini pripremljen je po predmetnom kurikulu, prema zadanim ishodima za ovaj predmet u 4. razredu srednje strukovne škole u programu dentalni asistent.
22,30€ (168,02kn)

Osnove zdravstvene njege

Udžbenik za prvi razred medicinske škole za zanimanje fizioterapeutski tehničar / fizioterapeutska tehničarka
13,94€ (105,03kn)

Osnove zdravstvene struke

Udžbenik za prvi razred zdravstvenih škola
19,51€ (147,00kn)
Tečaj €/kn:   7,53450
top