Traži
Filters
Close

Osnovi kliničke radiologije

Od slike do dijagnoze

Nakladnik: Data STATUS
29,33€

Autor/i: Joerg W. Oestmann, Christoph Wald i Jane Crossin

Autor/i: Joerg W. Oestmann, Christoph Wald i Jane Crossin

Podaci o proizvodu
autori Joerg W. Oestmann
autori Christoph Wald
autori Jane Crossin
ISBN 978-86-7478-025-1
Opseg 354 str.
Težina 900 g
Format 21 x 27 cm
Uvez meki
Podnaslov Od slike do dijagnoze
Opišite svoje dojmove
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loš
  • Odličan
Podaci o proizvodu
autori Joerg W. Oestmann
autori Christoph Wald
autori Jane Crossin
ISBN 978-86-7478-025-1
Opseg 354 str.
Težina 900 g
Format 21 x 27 cm
Uvez meki
Podnaslov Od slike do dijagnoze
Uz ovaj proizvod kupci su kupili

ATLAS RENDGENSKE ANATOMIJE

Atlas je predviđen da pruži osnovna znanja iz radiološke anatomije i radioloških slikovnih prikaza svima koji u svom radu dolaze u dodir s rendgenskim snimkama i drugim suvremenim slikovnim radiološkim metodama.
27,87€

PLUĆNA REHABILITACIJA

Udžbenik Plućna rehabilitacija namijenjen je studentima sveučilišnih i stručnih studija iz područja biomedicine i zdravstva. Osim za potrebe nastave na visoko školskim ustanovama na preddiplomskoj, diplomskoj i doktorskoj razini, udžbenikom će se moći koristiti svi zdravstveni stručnjaci u svakodnevnoj kliničkoj praksi. Posebna vrijednost ovog udžbenika jest ta što je prvi sveučilišni udžbenik koji objedinjuje iskustva i znanja zdravstvenih stručnjaka na području pulmologije i respiratorne fizioterapije. Bogato je opremljen jedinstvenom fotodokumentacijom koja olakšava savladavanje nastavnog sadržaja. Sadržajno je podijeljen u nekoliko tematskih cjelina, koje obuhvaćaju suvremeni pristup u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji bolesti respiratornog sustava, s naglaskom na interdisciplinarnu suradnju multidisciplinarnog tima uključena u plućnu rehabilitaciju. Ideja i realizacija pisanja ovog udžbenika ostvarena je pod stručnim vodstvom prof. dr. sc. Mirjane Turkalj, dr. med. zajedno s timom renomiranih zdravstvenih i medicinskih stručnjaka iz područja respiratorne medicine i rehabilitacije.
30,00€
27,00€

RADIOLOGIJA

Ovo je udžbenik o radiologiji kao struci i radiološkim pretragama i, u konačnici, nalazima iz vašeg svakodnevnog rada. Pokušali smo vam približiti pojmove s kojima će te se susretati i pojasniti vam što pojedine bolesti znače za život čovjeka i koja je uloga radiologa i radiološkog tehnologa. Samo suradnja na svim razinama, radiologa, madicinske sestre/madicinskog tehničara stvara kvalitetan "proizvod" koji vodi dijagnozi, a ona terapiji i boljitku bolesnika.
16,72€
Tečaj €/kn:   7,53450
top