Traži
Filters
Close

Potpune proteze

Nakladnik: Areagrafika
Datum dostave: 3-5 dana
26,54€

Autor/i: Krešimir Kraljević

Autor/i: Krešimir Kraljević

Podaci o proizvodu
autori Krešimir Kraljević
ISBN 978-953-661-219-2
Opseg 254 str.
Težina 1100 g
Format 21 x 27 cm
Format 21 x 27 cm
Uvez tvrdi
Opišite svoje dojmove
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loš
  • Odličan
Podaci o proizvodu
autori Krešimir Kraljević
ISBN 978-953-661-219-2
Opseg 254 str.
Težina 1100 g
Format 21 x 27 cm
Format 21 x 27 cm
Uvez tvrdi
Uz ovaj proizvod kupci su kupili

Djelomične proteze

Svjedoci smo sve bržih promjena i napretka u oblasti stomatološke protetike u znanstvenom, tehničkom i tehnološkom pogledu, u korištenju dijagnostičkih metoda kao i u primjeni suvremenih kliničkih i laboratorijskih postupaka. Studentima i doktorima dentalne medicine, specijalistima stomatološke protetike i dentalnim tehničarima neophodna su teorijska i praktična znanja koja će im omogućiti izradu funkcijski i estetski zadovoljavajućih djelomičnih proteza, pri čemu je posebno važno sačuvati preostale zube, koštana i meka tkiva te omogućiti nesmetane funkcije žvačnih mišića i čeljusnih zglobova.
55,00€

ORALNOKIRURŠKI PRIRUČNIK

Pretiskano izdanje - Oralnokirurški priručnik ima za cilj studentima stomatologije pružiti štivo, pisano jednostavnim i lako razumljivim stilom, koje će im olakšati izvođenje praktične nastave iz kolegija oralne kirurgije.
19,51€
17,56€

LOKALNA ANESTEZIJA U DENTALNOJ MEDICINI

Otkriće lokalnih anestetika i njihova svakodnevna primjena u nebrojenim ordinacijama širom svijeta svakako pripada među najveća otkrića u medicini, a napose u dentalnoj medicini. Treba se samo podsjetiti zastrašujućih slika i opisa ekstrakcija zuba i sličnih zahvata u danas već dalekoj prošlosti. Danas je u dentalnoj medicini moguće gotovo sve zahvate učiniti bezbolnim, budući da je na raspolaganju čitav niz visoko potentnih i slabo toksičnih anestetika, ali je učinjen i korak naprijed u primjeni novih tehnika lokalne anestezije , što je omogućilo potpunu analgeziju, s malo rizika za nastanak komplikacija, ali i s vrlo ograničenim kontraindikacijama, posljedica čega je uspješan i miran svakodnevni rad doktora dentalne medicine.
19,51€
17,56€
Tečaj €/kn:   7,53450
top