Traži
Filters
Close

Veterina

View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

HIGIJENA I BIOEKOLOGIJA U PERADARSTVU

Dr.sc. Marija Vučemilo, redovita profesorica Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu napisala je moderan udžbenik iz uzgoja, proizvodnje, zaštite okoliša, dobrobiti životinja i ljudi u raznim sustavima proizvodnje najvažnijih vrsta peradi.
100,00 kn

KLINIČKA VETERINARSKA BAKTERIOLOGIJA

Klinička veterinarska bakteriologija Iako je posljednjih desetljeća otkriveno tek nekoliko novih bakterija važnih u veterinarskoj medicini, učinjeni su veliki pomaci u dijagnostici uvođenjem novih postupaka izdvajanja bakterija, razvoj novijih hranjivih
294,00 kn 235,20 kn

LABORATORY MICE AND RATS IN BIOMEDICAL RESEARCH

This handbook provides insight into the fundamental principles of the use of laboratory animals that must be followed in order to ethically justify their use in biomedical research, and gives a scientific, rational justification for the use of animal expe
155,00 kn 85,25 kn

PATOLOGIJA HRANIDBE DOMAĆIH ŽIVOTINJA

Knjiga se zasniva se na veterinarskoj djelatnosti usmjerenoj k očuvanju zdravlja životinja, dok je učinak hranidbe na proizvodne rezultate, smještaj i dobrobit životinja uklopljen u zdravstveno stanje životinja.
252,00 kn 201,60 kn

RASPLOĐIVANJE KONJA

Interes za držanje konja u Republici Hrvatskoj svakim danom je sve veći, a osim na ergelama postoji i kod mnogih uzgajivača i držatelja konja u privatnom vlasništvu.
210,00 kn

RASPLOĐIVANJE KUNIĆA, HRČAKA I ZAMORČIĆA

O rasplođivanju kunića, hrčaka i zamorčića u nas se iznimno malo pisalo, štoviše radi se o prvom udžbeniku spomene tematike objavljenom od osnutka Veterinarskoga fakulteta u Zagrebu.
136,50 kn

RASPLOĐIVANJE OVACA I KOZA

U Republici Hrvatskoj uzgoj ovaca i koza je tradicionalan, posebice u južnim i brdskim područjima. No, još se i danas uzgoj ovaca i koza provodi na tradicionalan način pa je proizvodnja mesa i mlijeka tih životinja i danas nisko i slabo produktivna.
252,00 kn
top